Din beneficiarii importanti ai companiei noastre fac parte:

- S.C. TIMKEN S.A. - societate romano-americana
- S.C. RAFINARIA ASTRA ROMANA - PLOIESTI
- S.C. DUTCH ROMANIAN TRADING GROUP S.R.L.
- S.C. VICTORIA - FLORESTI
- S.C. MICHELIN ROMANIA
- S.C. TRANSGOLD S.A. - BAIA MARE

De asemenea, va facem cunoscute si cateva referinte oferite de beneficiarii societatii noastre:
MICHELIN ROMANIA

"Ca urmare a scurgerii unui an de activitate a societatii Dumneavoastra, tinem sa va comunicam impresia noastra cu privire la serviciul de asigurare a securitatii bunurilor mobile si imobile din cadrul Michelin Romania Retreading.
In perioada mentionata am colaborat excelent cu personalul societatii Dumneavoastra care sub coordonarea sefului de obiectiv au reusit sa acopere toate necesitatile firmei noastre precum si sa vina in intampinarea eventualelor probleme aparute ocazional in desfasurarea activitatii la MRR.
Am fost deosebit de impresionati urmarind modul de instruire si verificare lunara la care au fost supusi agentii de paza de catre seful de obiectiv, acesta asigurandu-le cunostintele si pregatirea necesara de a raspunde prompt la situatiile din teren aparute.
De asemenea, auditul de verificare al asigurarii pazei efectuat de specialistii grupului Michelin la societatea noastra a relevat faptul ca agentii cunosc si respecta sarcinile ce le revin in conformitate cu regulamentul de ordine interna si planul de paza.
Speram ca pentru anul urmator, colaborarea dintre societatile noastre sa fie la fel de buna ca cea din anul acesta."

- Director General Executiv - Mihai Ionescu -VICTORIA FLORESTI

"Pe perioada exercitarii serviciilor de paza, echipa dvs. a gasit mai multi angajati ai fabricii Victoria care incercau sa sustraga piese din unitate.
Personalul dvs. a identificat in mod corect aceste persoane si a raportat prompt acest aspect conducerii fabricii.
Michelin pune un accent deosebit pe onestitate si integritate si ca urmare respectivii angajati au fost sanctionati foarte sever.
Pentru ca firma Michelin sa-si poata continua planul de investitii demarat trebuie sa aiba convingerea ca intreg echipamentul instalat va deveni productiv, dovedindu-si valoarea prin beneficiile aduse. Un lucru este evident, si anume ca pentru planul de fabricatie, investitiile facute trebuie sa se materializeze in productia realizata si nu sa fie sustrase din unitate.
Onestitatea si curajul dovedit de personalul dvs. constituie un exemplu deosebit pentru toti angajatii Victoria si de aceea am dori sa ne exprimam recunostinta fata de acestia"

- Director Productie - Sarah L. Miller -
- Director Michelin Victoria - Ilie Grigore -

     Home
     Despre noi
     Referinte
     Personal
     Contact

     Paza - protectie
     Interventie
     Transport valori
     Protocol
     Servicii tehnice

Home | Despre noi | Referinte | Personal | Contact | Paza - protectie | Interventie | Transport valori | Protocol | Servicii tehnice
copyright © 2002 - 2004 Compact Guard Security . All rights reserved